Με αλλαγές και δοκιμές........νίκη του Απόλλων Ευπαλίου με 4 - 3

2017-10-14 18:30

 

Στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο των Μαλαμάτων ο Χρήστος Φλέγγας ξεκίνησε με τον ;

Ζυγουρίτσα Παναγιώτη  Τερματοφύλακα  , η  τετράδα  στην  Άμυνα ; Βαβάτσικο Παναγιώτη, Ανδρεόπουλο Γιώργο, Φλέγγα Βασίλη, και Ζέρβα Γιώργο.

Αμυντικό χάφ ο Κοντός Ηλίας , αρχηγός της ομάδας ενώ στην μεσαία γραμμή ; Κατσίκα Αχιλλέα, Ζέρβα Κωνσταντίνο ,  Ζέκα Κώστα και  

Κωνσταντίνο Κώστα και προωθημένο τον Γιώργο Φλέγγα.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μέσα σε 13 λεπτά καθάρισε την νίκη και την πρόκριση της ομάδας μας στον επόμενο κύκλο του Κύπελλου.

Αναλυτικά οι σκόρερ ; Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος στο 8ο και στο 11ο λεπτό και ο Ζέρβας Κωνσταντίνος στο 13ο λεπτό , διαμόρφωσαν το 3 - 0 .

Κατεβάζοντας ταχύτητα στην συνέχεια μια και το πιο σημαντικό είναι το κράτημα δυνάμεων της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια ο Χρήστος Φλέγγας προχώρησε και σε 2 αλλαγές , στο 25ο λεπτό ο σκόρερ  Κωνσταντίνου Κ. αντικαταστάθηκε από τον Αθανασόπουλο Βαγγέλη και στο 35ο λεπτό ο Φλέγγας Γιώργος αντικαταστάθηκε από τον Σερεντέλλο Χρήστο. 

Ημίχρονο λοιπόν Απόλλων Ευπαλίου  - Αετός Λιδωρικίου 3 - 0.

Με 2 ακόμα αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο  με τους  Κανέλο  και  Θεοχαρόπουλο να περνάνε στην  θέση των  Κοντού  και  Ανδρεόπουλο.

Στη συνέχεια στο 48ο λεπτό  ο  Απόλλωνας πέτυχε το 4 - 0 , με σκόρερ τον Χρήστο Σερεντέλλο.

Η  διαμόρφωση του σκόρ, η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου επέτρεψε στον προπονητή να κάνει πολλές δοκιμές στο παιχνίδι της ομάδας και έτσι  δόθηκε η δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα  να πετύχει 3 τέρματα και έτσι το τελικό σκόρ να διαμορφωθεί σε 4 - 3.

Συμπερασματικά ήταν ένα μάτς το οποίο βοήθησε την ομάδα μας να δοκιμάσει πολλά σχήματα , πολλές αλλαγές και παράλληλα να ξεκουράσει και παρα πολλούς παίκτες ενόψει της  δύσκολης συνέχειας  καθώς το επόμενο σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα 2017 -2018 με την ομάδα μας να ταξιδεύει στην Άμφισσα όπου θα αντιμετωπίσει το φαβορί του πρωταθλήματος τον Φωκικό.