Παναγιώτης Βαβάτσικος

2017-11-02 11:24

 

 

 

 

 

 Μία πολύ σημαντική προσθήκη στον Απόλλωνα στο φετινό ρόστερ είναι του Παναγιώτη αδιαμφισβήτητα !!

 Μετά απο παρα πολλές συζητήσεις διότι όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω ο  Παναγιώτης αν και μόλις είκοσι χρονών φέρνει μαζί του ένα πλούσιο   βιογραφικό ο Παναγιώτης πήρε την απόφαση αυτή τη χρονιά να είναι μαζί μας και ο Απόλλων Ευπαλίου να έχει την τιμή να τον έχει φέτος κοντά του και του   ευχόμαστε να είμαστε εμείς εκείνη η ομάδα απο την οποία θα κάνει το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Εμείς θα είμαστε κοντά του.

 Ας γνωρίσουμε όλοι μαζί τον Παναγιώτη........

 

 

Συνέντευξη με ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο των ποδοσφαιρικών γηπέδων  από την σελίδα njoylifeforeverme.wordpress.com

Ο Παναγιώτης Βαβάτσικος είναι γεννημένος το 1997 στον Χολαργό και κατοικεί στον Μαραθιά Φωκίδας. Από μικρή ηλικία ασχολείται συστηματικά με το ποδόσφαιρο και έχει τετραετή παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες Α & Β Εθνικής. Είναι απλά ένα χόμπι ή ένα μεγάλο ταλέντο στο συγκεκριμένο άθλημα που απαιτεί συνεχείς προσπάθειες για διάκριση;

1.Σε ποια ηλικία και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Το ποδόσφαιρο ήταν ένα άθλημα το οποίο είχε ασχοληθεί και ο πατέρας μου στο παρελθόν. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω κι εγώ περίπου στην ηλικία των 8 ετών. Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε όλο και περισσότερο και έτσι πήρα την απόφαση να το προσπαθήσω και σε πιο επαγγελματικό στάδιο. Εκτός αυτού θεωρώ πως είναι και μια μεγάλη διαφυγή από τον κακό τρόπο ζωής όπως για παράδειγμα ξενύχτια και άλλες άσκοπες καταχρήσεις.

2.Πότε και από ποια ομάδα ξεκίνησαν τα πρώτα σου βήματα στο χώρο;

Ήταν τις χρονιές 2006 – 2007 στην ομάδα του Αμφισσαϊκού στην Άμφισσα.

3.Ποιες είναι οι ομάδες που έχεις αγωνιστεί μέχρι στιγμής και σε τι κατηγορία βρίσκονται;

Λοιπόν όπως σου είπα και πριν, ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στην Άμφισσα και στην ακαδημία του Αμφισσαϊκού. Στη συνέχεια πήγα στην ακαδημία 94 Β τοπικό. Επιπλέον, στους νέους Ναύπακτου και αργότερα στον Πύργο στην ομάδα του Πανηλειακού στην Κ20 και του Λεβαδειακού Κ20. Ακόμα έχω αγωνιστεί στις μεικτές Φωκίδας και Αιτωλοακαρνανίας καθώς και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

4.Έχεις προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένη θέση ενώ παίζεις;

Η βασική θέση που αγωνίζομαι είναι full back. Μπορώ όμως να αγωνιστώ το ίδιο εύκολα και ως αμυντικό haf (κόφτης) αλλά και δεξί haf.

16652632_985730868194827_1142276715_n

5.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;

Ο Dani Alves, της Juventus, γιατί είναι full back όπως η δική μου θέση. Είναι τεχνίτης, πράγμα λίγο δύσκολο για full back και βάζει πολλά από τα γκολ που βοηθούν συστηματικά την ομάδα.

6.Σε ποια ομάδα αγωνίζεσαι σήμερα και ποια η γνώμη σου γι αυτήν με βάσει την μέχριτώρα εμπειρία σου;

Βρίσκομαι στην ομάδα του Παναιγιαλείου στην Κ20 η οποία έχει αρκετές δυνατότητες ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

7.Ο χώρος του ποδοσφαίρου, και ειδικά στις μέρες μας, απαιτεί να έχεις κάποιο άτομο εμπιστοσύνης με σκοπό να σε αντιπροσωπεύει. Εσύ έχεις αυτή την αντιπροσώπευση;

Έχω την τύχη να συνεργάζομαι και μάλιστα με ένα αρκετά καταξιωμένο άτομο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ονομάζεται Γιώργος Τσέλιος και ήταν γενικός αρχηγός στις ομάδες του Πανιωνίου, της ΑΕΚ και του Απόλλων Σμύρνης. Αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει πολύ μεγάλα ονόματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

8.Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον σε σχέση με την επαγγελματική σου καριέρα;

Ο πρώτος μου στόχος είναι να ανέβω στην Α’ ομάδα και κατόπιν να παίξω σε ομάδες Α’ Εθνικής.

9.Τέλος, θα θυσίαζες κάτι με σκοπό να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους;

Έχω θυσιάσει ήδη αρκετά πράγματα για να φτάσω μέχρι εδώ. Θα θυσίαζα επίσης, πράγματα από την προσωπική μου ζωή όπως την διασκέδασή μου για παράδειγμα. Πιστεύω πως για να πετύχεις επαγγελματικά και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο σε αυτόν τον χώρο η ζωή του κάθε ένα από εμάς πρέπει να κινείται σε στενά επαγγελματικά πλαίσια με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται. Σαν Παναγιώτης προσωπικά, είμαι διατεθειμένος να τα στενέψω κι άλλο αυτά τα πλαίσια γιατί αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και είναι τρόπος ζωής για μένα. Άλλωστε είναι κάτι που από μικρός ήθελα να κάνω.

16652489_985731174861463_1694596004_n