Οι μικροί μας ήρωες μπαίνουν στη μάχη!

2018-02-02 19:51

Μπαίνει στη "μάχη" του παιδικού πρωταθλήματος η παιδική ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11:30 στο γήπεδο των Μαλαμάτων όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη παιδική ομάδα, της Τολοφώνας Ερατεινής.

Οφείλουμε δυο λόγια απαραίτητα που αφορούν αυτή τη προσπάθεια. Η Διοίκηση της ομάδας κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες ώστε να είναι συνεπής σε αυτό που υποσχέθηκε, ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες και ο κύριος στόχος της όλης προσπάθειας είναι το μελλοντικό αγκάλιασμα όλων όσοι καταλαβαίνουν -πρώτα από όλα- τι συμβαίνει στο τόπο μας. Όσων αγαπούν τη περιοχή μας και θέλουν να δοθεί ένα κίνητρο στα μικρά παιδιά να μείνουν μαζί μας και να προσφέρουν.

Η φετινή μας παρουσία εστιάζει κυρίως στη προσπάθεια των παιδιών και στη συμμετοχή τους. Από εσάς εξαρτάται, κυρίως από τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, αν αυτή η προσπάθεια το καλοκαίρι θα εξελιχθεί σε κάτι πιο μεγάλο και ουσιαστικό.

Εμείς σαν Απόλλων Ευπαλίου, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να συμβάλουμε σε αυτό. Οι πρωταγωνιστές όμως θα είστε εσείς οι γονείς που θα θελήσετε τα δικά μας παιδιά να δώσουν πνοή στην ολοκλήρωση του όλου σχεδίου.

Προς το παρόν θα ευχαριστήσουμε δημοσίως τον κο Λαγουδάκη Γιάννη που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να φτιαχτεί η φετινή παιδική ομάδα του Απόλλωνα και στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους του «μικρούς μας ήρωες»!

Ας σταθούμε κοντά τους και ας χειροκροτήσουμε τη προσπάθεια τους!!