Νέος Πρόεδρος - Νέο Δ.Σ. - Νέοι στόχοι για τον Απόλλωνα Ευπαλίου τη σεζόν 2017-2018

2017-07-26 15:08

Με στόχο να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας και να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες από το Ευπάλιο, προχωρά στο νέο του 5ετές πλάνο ανάπτυξης ο Απόλλωνας Ευπαλίου.

Μετά την πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση και την συνεδρίαση του Δ.Σ. για την σύστασή του σε Σώμα, ανακοινώνεται ότι Πρόεδρος στην Ομάδα αναλαμβάνει ο Γιάννης Κούγιας και νέος προπονητής, ο μέχρι πρότινος παίκτης της ομάδας Χρήστος Φλέγγας, και οι δύο από το Ευπάλιο.

Η σύσταση του νέου (διετούς διάρκειας με βάση το καταστατικό) Δ.Σ. είναι:
Πρόεδρος –Κούγιας Γιάννης
Αντιπρόεδρος – Κατσαρός Χαράλαμπος
Γενικός Γραμματέας – Σπυρόπουλος Νίκος
Ταμίας – Τσιβελέκας Νίκος
Γενικός Αρχηγός – Τσιούστας Κώστας

Τεχνικός Διευθυντής – Ζέρβας Θεόδωρος
Μέλος ΔΣ. – Ζησιμόπουλος Δημήτρης

Αμέσως μετά τη σύστασή του και την κατανομή αρμοδιοτήτων, το νέο Δ.Σ. πρότεινε στον μέχρι πρότινος παίκτη του Απόλλωνα Ευπαλίου, Χρήστο Φλέγγα να αναλάβει προπονητικά την ομάδα, με πενταετές αγωνιστικό πλάνο, πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή. Με ευθύνη του νέου Δ.Σ. ο νέος προπονητής θα παρακολουθήσει μάλιστα το επόμενο διάστημα σχολή προπονητών στην Αθήνα, ώστε να πιστοποιηθεί και επισήμως, ενώ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, θα πλαισιωθεί και από έμπειρο γυμναστή, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το Δ.Σ. συγκρότησε και Επιτροπή Μεταγραφών (αποτελούμενη από τους: Φλέγγα Χρήστο, Τσιβελέκα Νίκο, Ζέρβα Θεόδωρο, Σπυρόπουλο Νίκο) ώστε να ανανεωθεί το δυναμικό της ομάδας με έμφαση πάντα στους παίκτες προερχόμενους από το Ευπάλιο.