Νέα εποχή στην ΕΠΟ- Νέος πρόεδρος, νέο ΔΣ

2017-08-23 14:45

Μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Μετά την άνετη επικράτηση του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξελέγησαν επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πρώτος σε ψήφους από το νέο ΔΣ ήρθε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου συγκεντρώνοντας 51. Συνολικά εξελέγησαν οι παρακάτω:

Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών, 51 ψήφοι)
Αστέριος Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας, 50 ψήφοι)
Κωνσταντίνος Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου, 50 ψήφοι)
Δημοσθένης Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών, 50 ψήφοι)
Νικόλαος Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου, 49 ψήφοι)
Παναγιώτης Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου, 48 ψήφοι)
Περικλής Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας, 48 ψήφοι)
Παναγιώτης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, 48 ψήφοι)
Σταύρος Ψαρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου, 48 ψήφοι)
Γιώργος Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας, 48 ψήφοι)
Λεωνίδας Θωμαΐδης (από ΕΠΣ Αθηνών, 47 ψήφοι)

Ακόμη, στο ΔΣ συμμετέχει ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος όπως προαναφέρθηκε, ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος και τρία επιπλέον μέλη στο σύνολο των 17 του ΔΣ εξέλεξε η Super League τα οποία είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης (14 ψήφους), ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης (14 ψήφους) και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης (12 ψήφους).

Τη θέση του αναπληρωτή προέδρου κατέλαβε ο Νίκος Βακάλης, του Α’ αντιπροέδρου ο Αστέριος Αντωνίου και τη θέση του Ταμία ο Περικλής Λασκαράκης. Τη θέση του Β’ αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Super League Γεώργιος Στράτος. Επίσης, εγκρίθηκε από τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., κατόπιν προτάσεως του κ. Γραμμένου, η παράταση της θητείας του Αλέξανδρου Δέδε στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας για ακόμη έναν μήνα.

Επιπλέον, εξελέγησαν και τα αναπληρωματικά μέλη για την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς και ο πρόεδρος, ο αναπληρωτής πρόεδρος τακτικών και αναπληρωματικών μελών που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο: Λεωνίδας Μαλιoύφας 51
Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο: Δημήτριος Τριανταφύλλου 51
Τακτικά μέλη Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο: Αβραάμ Πανίδης 51, Χαράλαμπος Δαμιανίδης 51, Κωνσταντίνος Νίκας 50, Σταύρος Σαρηγιαννίδης 50, Παναγιώτης Σάλτας 49
Αναπληρωματικά μέλη Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο: Χαράλαμπος Kατσανάκης 43, Ευστράτιος Φεργαδιώτης 42, Αστέριος Τόκας 32

 

Προϊόντα

Προϊόν #1

Αυτή είναι η περιγραφή του προιόντος. Μπορείτε να την τροποποιήσετε όπως επιθυμείτε ή να αφαιρέσετε εξ ολοκλήρου το αρχείο του προιόντος.

Προϊόν #2

Αυτό είναι το δεύτερο παράδειγμα προιόντος