1ος Ημιτελικός Κυπέλλου: Συνεπής με την ιστορία του ο Απόλλων Ευπαλίου

2018-01-03 20:35

Παίζοντας το τρίτο σερί παιχνίδι του σε διάστημα 8 ημερών(και ακολουθεί σε δύο ημέρες και τέταρτο!), ο Απόλλωνας Ευπαλίου απέναντι σε μια άκρως επαγγελματική ομάδα της Γ’ εθνικής που βρίσκεται στη τρίτη θέση του Δ’ ομίλου του βαθμολογικού πίνακα, τον Αστέρα Ιτέας, οι ποδοσφαιριστές μας υπερέβαλαν εαυτούς!

 

Οι παίκτες του Απόλλωνα Ευπαλίου, έδειξαν πραγματικά το πόσο καλοί παίκτες είναι και το πόσο καλή και ανταγωνιστική ομάδα έχουν φτιάξει με το μαέστρο κόουτς Χρήστο Φλέγγα. Και αν το σκορ ίσως ξεγελά τα γραφόμενα του αρθρογράφου, ας σκεφτούμε όλες τις διαφορές, την αγωνιστική κατάσταση του σημερινού μας αντιπάλου, αλλά και το τέταρτο γκολ από πέναλτι, που σηκώνει συζήτηση, στο 85ο λεπτό.........

 

Αγωνιστικά ήταν ένα παιχνίδι όπου ο Αστέρας είχε την υπεροχή. Η ομάδα μας αμύνθηκε με σωστό και οργανωμένο τρόπο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πέρα των γκολ δεν υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μας, δίνοντας χώρο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στην ομάδα του Αστέρα που είχε τρείς κλασικές ευκαιρίες. Ο Απόλλωνας όταν αποφάσιζε και του δινόταν ευκαιρία να δημιουργήσει ευκαιρία, έδειχνε ότι το έκανε με πλάνο, και σε κάνα δύο στιγμές ακούστηκε και το αχ! στην κερκίδα που ήταν κατάμεστη -ειδικά στο διαγώνιο σουτ του Κώστα του Ζέκα.

 

Όμορφες στιγμές της σημερινής αναμέτρησης η βράβευση της ομάδας του Αστέρα Ιτέας με αναμνηστική πλακέτα κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Απόλλωνα από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Κούγια, καθώς και η στιγμή της αλλαγής στο 87ο λεπτό ενός παίκτη που έχει γράψει τη δική του ιστορία, του Γιάννη Φλέγγα που χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους.

 

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας  για την προσπάθεια καθώς και στην ομάδα του Αστέρα Ιτέας. Ο επαναληπτικός αγώνας στο γήπεδο των Μαλαμάτων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης των δύο σωματείων και της ΕΠΣ Φωκίδας. Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού του Απόλλωνα είναι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 3μμ με την ομάδα μας να υποδέχεται για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι την ομάδα του Διαγόρα.

 

Αργότερα θα απολαύσετε και τη γκολάρα του Παναγιώτη Βαβάτσικου σε δημιουργία και εκτέλεση!!!

 

Ο Χρήστος Φλέγγας για την σημερινή αναμέτρηση ξεκίνησε με τους:

 

1.Zυγουρίτσας Παναγιώτης  Τερματοφύλακας

2.Βαβάτσικος Παναγιώτης

3.Ανδρεόπουλος Γιώργος

4.Ζέρβας Γιώργος

5.Κοντός Ηλίας (Αρχηγός)

6.Φλέγγας Βασίλης

7.Φλέγγας Γιάννης

8.Κατσίκας Αχιλλέας

9.Ζέρβας Κωνσταντίνος

10.Φλέγγας  Γιώργος

11.Ζέκας Κώστας


και αναπληρωματικούς:

 

12.Καρδάρας Δημήτρης

13.Γκαβέρας Γιώργος

14.Ζέκας Μπάμπης

15.Τσούνης Κώστας Τερματοφύλακας

 

Α ημίχρονο

 

30ο λεπτό 1-0 Χαρδαλούπας

38ο λεπτό 2-0 seiti

 

Β ημίχρονο

 

53ο αλλαγή Κατσίκας Αχιλλέας OUT,IN Καρδάρας Δημήτρης

 

54ο λεπτό 3-0 Χαρδαλούπας

 

83ο λεπτό 3-1 ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

85ο λεπτό 4-1 πέναλτυ Αλεξίου

 

87ο λεπτό αλλαγή Φλέγγας Γιάννης OUT,IN Γκαβέρας Γιώργος

 

 

 

Απόλλων Ευπαλίου όλοι Μαζί για την ομάδα μας!!!!!!!