1η αγωνιστική Πρωταθλήματος: Φωκικός - Απόλλων Ευπαλίου 5-1

2017-10-21 19:44

Με 5-1 υπέρ του Φωκικού έληξε το πρώτο παιχνίδι του Απόλλωνα Ευπαλίου στο πρωτάθλημα Φωκίδας στο γήπεδο της Άμφισσας.

Για το σημερινό παιχνίδι ο Απόλλωνας κατέβηκε με τους Ζυγουρίτσα, Τσιριμώκο, Ζέκα, Φλέγγα Βασ. Ζέρβα Γιώργο, Κοντό ως αρχηγό, Βαβάτσικο Παν, Κωσταντίνου, Φλέγγα Γιώργ, Φλέγγα Γιαν και Ανδρεόπουλο Γιώργο. Στον πάγκο της ομάδας οι Γκίκας, Σερεντέλλος, Ζέρβας, Κατσίκας, Θεοχαρόπουλος, Αθανασόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα: Ματς για γερά νεύρα το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν μικροευκαιρίες, και την ομάδα μας με ευκολία να αντιμετωπίζει όποια επικίνδυνη κατάσταση πήγαινε να δημιουργηθεί και με τον Παναγιώτη Ζυγουρίτσα στα Γκολποστ να είναι εκεί, δείχνοντας το ταλέντο του. Στο 40 λ η πρώτη αλλαγή, εκτός ο Ανδρεόπουλος Γιώργος και στη θέση του ο Αθανασόπουλος. Κάπως έτσι, το ηχίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Όλα εξελίχθηκαν στο β' ημίχρονο: στο 55 λ ο Απόλλωνας Ευπαλίου άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Γιώργο Φλέγγα, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα για χάιλαιτς. Και κάπου εκεί, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τη νίκη του Φωκικού ήρθε η πρώτη φάση στο 58 λ από κόρνερ που έδωσε ο διαιτητής Ανδρεόπουλος...ακολούθησε πέναλτι σε χέρι κολημένο του Κοντού και ο Φωκικός  ισοφάρισε σε 1-1. Περίπου 3 λεπτά αργότερα στο 61 λ σημειώθηκε το 2-1, ενώ αμέσως μετά από λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη Πόντικα, που δεν "είδε" 2 μέτρα οφσάιντ παίχτη του Φωκικού, σημειώθηκε το 3-1.

Κατόπιν το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος της γηπεδούχου ομάδας, η οποία πέτυχε άλλα 2 τέρματα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 5-1, που για όσους ήταν στο γήπεδο, δεν αντικατοπτρίζει και τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι ψυχολογία και μέσα σε δύο φάσεις άλλαξε και η εικόνα της ομάδας.

Για την ιστορία στο β' ημίχρονο έγιναν 3 αλλαγές: Στο 64λ βγήκε ο Τσιριμώκος και στη θέση του μπήκε ο Θεοχαρόπουλος, στο 85 λ ο Ζέρβας αντικατέστησε τον Γιαν. Φλέγγα και στο 90 λ βγήκε ο Βαβάτσικος και μπήκε στον αγώνα ο Σερεντέλλος.

Συμπερασματικά η ομάδα μας κρατάει το πρώτο ημίχρονο και ό,τι θετικό βγήκε από αυτό στην πρώτη σημερινή αναμέτρηση, δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες της για την προσπάθεια που κατέβαλαν και παραμένει προσηλωμένη στους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Ευπαλίου συγχαίρει τον Φωκικό για τη νίκη του, ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδα για τη φιλοξενία και εύχεται στην ομάδα του Φωκικού καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο αντίστοιχο παιχνίδι του β’ γύρου του πρωταθλήματος!