19η Αγωνιστική. Δίκαιη Ήττα!

2018-03-24 20:18

Με τον αέρα των 14 βαθμών διαφορά από τον τρίτο της βαθμολογίας Ησαία Δεσφίνας, με τις πολλές και σημαντικές –δυστυχώς- απουσίες που υπάρχουν εδώ και κάποιες αγωνιστικές, η ομάδα μας άργησε να μπει στο σημερινό παιχνίδι. Συνέπεια των παραπάνω ήταν να το πληρώσει έχοντας απέναντι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα που φάνηκε τουλάχιστον στην αρχή, στο πρώτο ημίχρονο ότι ήθελε το παιχνίδι πιο πολύ.

Ένα πρώτο ημίχρονο που η αντίπαλη ομάδα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, βρήκε μόνο 2 φάσεις, τις αξιοποίησε και έκλεισε το ημίχρονο με 0-2. Άλλη ομάδα ο Απόλλων Ευπαλίου στο δεύτερο ημίχρονο....

Έκλεισε για σχεδόν 25 λεπτά την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποίησε, είτε από την καλή μέρα που βρέθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, είτε ότι εμείς δεν αξιοποιήσαμε κλασικές ευκαιρίες για να διεκδικήσουμε κάτι σε αυτό το ματς.........

Και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ήρθε και το τρίτο γκολ από την ομάδα της Δεσφίνας και κάπου εκεί μοιραία το αποτέλεσμα κρίθηκε. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε την πίεση και αυτή καρποφόρησε στο 70ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Γιώργου Φλέγγα. Στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν καταφέραμε να μειώσουμε και άλλο το σκορ και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με τη νίκη της ομάδας της Δεσφίνας και την ομάδα μας να κάνει τη τρίτη της φετινή ήττα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ησαία Δεσφίνας. Δίκαια κέρδισε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε, να "ψάξουμε" κίνητρο στα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν μιας και το πρωτάθλημα έχει κριθεί, όπως και η δεύτερη θέση από τον Απόλλωνα Ευπαλίου!

 

Απόλλων Ευπαλίου όλοι μαζί για την ομάδα μας!

 

Η ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 1. Ζυγουρίτσας  
 2. Βαβάτσικος
 3. Ανδρεόπουλος
 4. Ζέρβας Γ
 5. Φλέγγας Β
 6. Κατσίκας
 7. Θοχαρόπουλος
 8. Καρδαράς
 9. Κωνσταντίνου
 10. Φλέγγας Γ
 1. Ζέρβας Κ

 

 1. Ντερβίσι
 2. Βλαχογιάννης
 3. Φλέγγας Ι
 4. Κοντός
 5. Κορέντης
 6. Γκαβέρας
 7. Τσιριμώκος

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Α’ ημίχρονο

15’ 0-1

37’ 0-2

Β’ ημίχρονο

46’ ΜΕΣΑ Ντερβίσι, Φλέγγας Ι Έξω: Καρδαρας, Θεοχαρόπουλος

62’ 0-3

70’ 1-3 Φλέγγας Γ