12η αγωνιστική_ Κατάθεση ψυχής!!!

2018-01-27 20:12

Για το σημερινό παιχνίδι δε θα γράψουμε πολλά, ο τίτλος του άρθρου είναι αυτός ο οποίος θα μας απασχολήσει! Κατάθεση ψυχής λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο γήπεδο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που το κοίταξε στα μάτια!!

Και αν σκεφτεί ο καθένας και η καθεμιά τι σημαίνει αυτό θα μπορεί από μόνος του να πάρει απαντήσεις. Ένας  μεγάλος αντίπαλος σε όλα..που σε κάνει και εσένα σαν σωματείο ΜΕΓΑΛΟ!!! Και αν στη φάση του 41ου λεπτού ο κατά τα άλλα καλός διαιτητής κος Καραγιάννης έκανε το αυτονόητο ίσως να λέγαμε και να γράφαμε άλλα πράγματα τώρα.

Θα δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φωκικού, δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Εμείς θα συνεχίσουμε να δικαιώνουμε την ιστορία του σωματείου μας και να κρατήσουμε έως το τέλος την εκπροσώπηση του Δωρικού ποδοσφαίρου εκεί που πρέπει...Ψηλά!!

Κατάθεση ψυχής από όλους τους παίκτες μας λοιπόν. Τι να πεις για αυτά τα παιδιά, απλά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! Κατάθεση ψυχής και από τους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο, συμπαραστάθηκαν και χειροκρότησαν τα παιδιά και αυτό είναι η ανταμοιβή μας για αυτό που γίνεται φέτος.

Sold out σήμερα στο γήπεδο των Μαλαμάτων, καταπληκτική ατμόσφαιρα!! Ποδοσφαιρική....!!! Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε όλοι Μαζί και σε αυτά τα ταξίδια της υπομονής και της προσπάθειας δεν υπάρχει τέλος! Αργότερα θα ανέβουν και οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού καθώς και οι δηλώσεις των: Παναγιώτη Βαβάτσικου και Γιώργου Φλέγγα.

 

Απόλλων Ευπαλίου όλοι Μαζί για την ομάδα μας!!!!

 

ΥΓ. Εάν κάποιος θέλει να ξαναδεί το ματς, το live είναι ακόμη ενεργό εδώ: https://livestream.com/accounts/1506774/events/8030955/videos/169357292