Ολοκληρώθηκε το τουρνουά 5Χ5 στο Ευπάλιο

2014-08-17 11:40

    Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία 120 περίπου θεατών το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που διοργανώθηκε από την Ένωση Ευπαλιωτών, με τη διαξαγωγή των δυο τελικών (πάιδων και ανδρών).  

    Στον πρώτο χρονικά τελικό η ομάδα παίδων ΡΕΜΑΛ ΜΑΝΤΡΙ επικράτησε στην παράταση του ΤΡΙΤΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με σκορ 3-2. Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού τελείωσε με 2-2 με τον ΤΡΙΤΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση. Στην παράταση όμως οι ΡΕΜΑΛ ΜΑΝΤΡΙ με παιδιά από το Ευπάλιο ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να κερδίσουν τον τελικό.

   Στον τελικό των ανδρών ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΥΠΑΛΙΟΥ με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές νίκησε τη ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΔΟΧΩΡΙΟΥ με σκορ 5-3 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που ευχαριστήθηκαν οι θεατές.

   Η απονομή των μεταλλείων έγινε από τον Δήμαρχο Δωρίδας Γιώργο Καπεντζώνη, τον Αντιδήμαρχο Κώστα Αντωνόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ευπαλιωτών Περικλή Λουκόπουλο, την Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου Κων/ντίνα Καραγεωργοπούλου και το νεο Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Ευπαλίου Κώστα Τσιούστα.