ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟ

2013-12-04 18:17

   Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Απόλλωνας στο Ε.Α.Κ. Άμφισσας από την πολύ καλή ομάδα του Αμφισσαϊκού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα του Αμφισσαϊκού να αμύνεται. Στο 14' έγινε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλωνα όταν ο Κώστας Ζέκας έκανε πολ ύ ωραία σέντρα από αριστερά, η μπάλλα πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά ο Κώστας Κωνσταντίνου μόνος σχεδόν πάνω από τη γραμμή δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ομάδα μας απειλούσε με σουτ από το Γιώργο Αθανασόπουλο. Στο 35' ο Αμφισσαϊκός έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Καριαμπάς πλάσαρε μέσα αποτην περιοχή όμως ο Αντώνης Βίτσας απέκρουσε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμφισσαϊκός εμφανίστηκε καλύτερος και στο 70'  προηγήθηκε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Άντι Καραμπολάι προσπάθησε να διώξει την μπάλλα στο πρώτο δοκάρι, αυτή χτύπησε στον Ιωάνου και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 85' ο Κώστας Ζέκας έδωσε στον Ηλία Κοντό ο οποίος με κάθετη μπαλιά βρήκε το Γιώργο Αθανασόπουλο ο οποίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αμφισσαϊκού πλάσαρε σε άδειο τέρμα όμως η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού και κατέληξε άουτ. Στο 90' και ενώ η ομάδα μας πίεζε για να ισοφαρίσει ο Αμφισσαϊκός πέτυχε στην αντεπίθεση το 2-0 με κεφαλιά του Τερλίγγα. 

 

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ:  (Θωμάς Αναγνωστόπουλος) Γκρούμιτς, Γκούλτας (89' Σταματέλλος), Δρίβας, Παππάς, Ιωάννου, Μαστρογιάννης, Καριαμπάς, Λύτρας, Πάππος (82'  Τερλιγγας), Κατσαΐτης (58' Τσιπούρας), Τσάφος.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (Λάκης Λουκόπουλος)  Βίτσας, Δημάκης, Καραμπολλάι, Σπυρόπουλος, Κοντός, Ζέρβας Γ., Αθανασόπουλος Ε. (70' Γεωργακόπουλος), Ταμπάκης, Κωνσταντίνου (76' Παρασκευάς), Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραπλής Ν., Κατσαρέλης Α. Ανδρεόπουλος Π.