ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 3-3

2014-02-10 21:34

   Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Δεσφίνας ανάμεσα στον τοπικό Ησαϊα και τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας κρατούσε τη νίκη μέχρι το 86' , όμως μια αδράνεια της άμυνας έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πετύχουν την ισοφάριση. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ησαϊα να είναι καλύτερος. Μόλις στο 6' ο Κοντοδήμας πλάσσαρε τον  Γιάννη Τερόλλη από αριστερά όμως η μπάλλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Στο 11' έγινε το 1-0 όταν και πάλι ο Κοντοδήμας, σε πανομοιότυπη φάση, αυτή τη φορά δεν αστόχησε. Το γκολ αυτό ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι από εκείνο το σημείο και μετά πήραν τα ινία του αγώνα. Στο 19' ο Κώστας Κωνσταντίνου κέρδισε την μπάλλα, μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά το σουτ που έκανε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μελέτη και στην επιστροφή της ο Γιώργος Αθανασόπουλος με κοντινό πλασσέ έκανε το 1-1. Στο 28' ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματά του όταν σε κάθετη μπαλλιά με κεφαλιά του Ηλία Κοντού ο Κώστας Κωνσταντίνου πλάσσαρε έξοχα τον Μελέτη. Στο 34' φάουλ του Ηλία Κοντού δέκα μέτρα έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δεσφίνας. Στο 37' νέο φάουλ του Ηλία Κοντού περίπου από το ίδιο σημείο πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 41'  το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά όταν οι ποδοσφαιριστές του Ησαϊα αμφισβήτησαν απόφαση του διαιτητή και διαμρτυρήθηκαν πολύ έντονα προπηλακίζοντάς και απειλώντας τον μαζί με ανθρώπους του πάγκου που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.  Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51' ο Ησαΐας κέρδισε πεναλτι όταν ο Γιώργος Δημάκης ενώ κάλυπτε την μπάλλα για να βγει αουτ, αυτή βρήκε στον ώμο του και κατέληξε κόρνερ που υπέδειξε ο διαιτητής. Όμως ο δεύτερος βοηθός στη φάση αυτή είδε χέρι, κάτι που δέχτηκε ο διαιτητής και  υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Η. Μακρής που έκανε το 2-2.. Στο 58'  ο Κώστας Ζέκας από αριστερά έκανε σέντρα οΚώστας Κωνσταντίνου έστρωσε με το στήθος την μπάλλα στο Γιώργο Αθανασόπουλο που με σουτ έκανε το 2-3. Στο 86' ο Νίκος Σπυρόπουλος έδιωξε με κεφαλιά σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτή έφτασε στον Παρασκευά που με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έκανε το τελικό 3-3. Ενδιάμεσα ο Απόλλωνας έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι  

ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ:  (Νίκος Τρισπιώτης) Μελέτης, Πονήρης, Παρασκευάς, Παπαγεωργίου, Μακρής Ι. (66' Καλλιακούδας Λ.  80' Καλλιακούδας Κ.), Μακρής Η., Περδίκης (73'  Σακελλαρίου), Βαλαούρας, Σαμουήλ, Λεοντίου, Κοντοδήμας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος) Γιάννης Τερόλληςς, Γιώργος Δημάκης, Άντι Καραμπολλάι, Νίκος Σπυρόπουλος, Ηλίας Κοντός, Γιώργος Ζέρβας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος (65' Νίκος Καρβέλης), Κώστας Τσιριμώκος, Κώστας Κωνσταντίνου, Γιώργος Αθανασόπουλος, Κώστας Ζέκας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Τζιβελέκας, Γιάννης Ευσταθίου,  Αντώνης Βίτσας, Κώστας Μαχαίρας, Δημήτρης Γκίκας, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κονίδας Γ., Καραΐνδρος Χ., Ελμακλής Αθ.

Φωτογραφίες και βίντεο μπορείται να δείτε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebok.