ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 0-0

2014-01-13 17:42

   Δωριείς Μανάγουλης και Απόλλων Ευπαλίου έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο των Μαλαμάτων για τη 10-η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας Φωκίδας. Πριν την έναρκη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Αράπογλου που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

   Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικά από τις δυο ομάδες, που προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους. Μόλις στο 10΄ ο Απόλλωνας δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία καθώς ο Χρήστος Γεωργακόπουλος πλαγιοκόπησε από δεξιά την άμυνα των Δωριέων αλλά στη συρτή σέντρα που επεχείρησε δεν μπόρεσε κάποιος να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κώστας Ζέκας μόνος από το ύψος του πέναλτι δεν έκανε καλό σουτ και η μπάλλα κατέληξε αουτ. Στό 27΄ ο Άντι Καραμπολλάι με προσποιήσεις ξέφυγε από αριστερά και έκανε ωραία σέντρα στον Παναγιώτη Κωτσικογιάννη που μόνος αφύλακτος στη μικρή περιοχή έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα αουτ. Στο 32΄ ο Ηλίας Κοντός με εκτέλεση φαουλ βρήκε τον Άντι Καραμπολλάι στο δεύτερο δοκάρι που δεν έκανε καλή κεφαλιά.Στο 39΄ ήταν η σειρά των Δωριέων να απαντήσουν όταν σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλλα έφτασε έξω από την περιοχή στο Νασόπουλο που έκανε ωραίο σουτ αλλά ο Αντώνης Βίτσας έκανε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 41΄ η ατυχία χτύπησε τον Απόλλωνα όταν σε κάθετη μπαλλιά του Γιώργου Ζέρβα, ο Κώστας Ζέκας έβγαινε μόνος του από αριστερά όμως σταμάτησε τη φάση γιατί τραυματίστηκε (θλάση στο στο δικέφαλο) και αντικαταστάθηκε. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 47΄ ο Χρήστος Γεωργακόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παναγόπουλο που απέκρουσε το δυνατό σουτ. Στο 51΄ σε σέντρα σουτ του Νασόπουλου η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αντώνη Βίτσα. Από το σημείο αυτό και μετά οι Δωριείς είχαν την κατοχή της μπάλλας στο χώρο του κέντρου όμως δεν μπορούσαν να μπουν στην περιοχή του Απόλλωνα και προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ απελπισίας που όμως δεν έβρισκαν στόχο. Ο Απόλλωνας χτυπούσε στην κόντρα με τον ταχύτατο Χρήστο Γεωργακόπουλο. Στο 88΄ πάλι ο Χρηστος Γεωργακόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Παναγόπουλο αλλά το πλασέ που έκανε ήταν αδύναμο και έδιωξε ο τερματοφύλακας των Δωριέων. Στο 94΄ έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Χρήστος Σερεντέλλος από δεξιά έβγαλε ωραία μπαλλιά στο Γιώργο Αθανασόπουλο στη μεγάλη περιοχή, αυτός μόνος του και βλέποντας τον Παναγόπουλο να βγαίνει άφησε την μπάλλα στο επερχόμενο Κώστα Κωνσταντίνου ο οποίος έχασε τον βηματισμό του και το σίγουρο γκολ σε άδειο τέρμα.

ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: (Κώστας Κουβέλης) Παναγόπουλος, Νασόπουλος, Παπακωστόπουλος (46΄ Τσέλιος), Τσουκαλάς, Κονίδας (59΄ Ηλιόπουλος), Δημητρόπουλος (79΄ Δανιάς), Μπακούλας, Δημόπουλος, Γλωσσόπουλος, Αποστολόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος) Αντώνης Βίτσας, Νίκος Καρβέλης (71΄ Κανέλλος), Άντι Καραμπολλάι, Γιώργος Δημάκης, Ηλίας Κοντός, Γιώργος Ζέρβας, Χρήστος Γεωργακόπουλος (90΄ Χρήστος Σερεντέλλος), Κώστας Τσιριμώκος, Παναγιώτης Κωτσικογιάννης, Κώστας Ζέκας (46΄ Κώστας Κωνσταντίνου).

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Βασίλης Παρασκευάς, Γιάννης Τερόλλης, Νίκος Σπυρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Κουφογιάννης, Γιώργος Κονίδας, Βασίλης Κονίδας

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: