ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 1-1

2014-03-31 19:18

     Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Πολύδροσο ο Διαγόρας με τον Απόλλωνα σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο για την 20-η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α'  κατηγορίας Φωκίδας. Ο Απόλλωνας που παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 4' ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Διαγόρα, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ηλίας Κοντός, το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε ασταθώς ο Τζιβάρας και στην επαναφορά ο Γιώργος Αθανασόπουλος πλάσσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 11'  νέο φάουλ του Ηλία Κοντού απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Διαγόρα. Στη συνέχεια η μπάλα παιζόταν πάνω - κάτω χωρίς όμως μεγάλες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Στο 37'  ο Απόλλωνας κέρδισε φαουλ στο κέντρο του γηπέδου και ο Ηλίας Κοντός βλέποντας τον τερματοφύλακα έξω από την εστία του προπάθησε να τον κρεμάσει όμως αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' ο Διαγόρας προηγήθηκε με τον Prenga όταν πήρε την απόκρουση έξω από την περιοχή και σούταρε, η μπάλα φαινόταν να ελέγχεται από τον 15χρονο τερματοφύλακα του Απόλλωνα Δημήτρη Γκίκα όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος τον πρόδωσε και κατέληξε στα δίχτυα του. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά ο Απόλλωνας πίεσε για την ισοφάριση και τη νίκη. Στο 77' ο Γιώργος Αθανασόπουλος πέρασε δυο ποδοσφαιριστές του Διαγόρα από αριστερά και στη συρτή παράλληλη σέντρα ο Κώστας Ζέκας με σουτ έκανε το  τελικό 1-1.       

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: (Αργύρης Μουλαράς) Τζιβάρας, Κυρίτση Ι., Κυρσης Ι., Παπαντζήμας,Λέσσης, Prenga, Ρέββας, Χουλιάρας, Νάστος, Κονταξής (63' Τσιάφας), Σούλιας (46' Κοπανάκης Π.)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος)  Γκίκας, Καρβέλης (90'  Τσιβελέκας), Δημάκης, Σπυρόπουλος, Κοντός, Ζέρβας Γ., Αθανασόπουλος Ε. (69'  Ζέρβας Κ. ), Τσιρμώκος, Κωτσικογιάννης, Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ.