ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 2-1 ΕΛΕΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΡΑΠΛΗ

2013-11-17 19:08

   Την ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας στο γήπεδο των Μαλαμάτων με 2-1 από τη Γλυφάδα ελέω του διαιτητή του αγώνα Κ-ου ΚΑΡΑΠΛΗ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να αγωνίζεται πολύ καλά, όμως στο 8' λεπτό σε μια σύγχιση στην περιοχή ο Χρήστος Φλέγγας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 46'  ο Κώστας Ζέκας ισοφάρισε με σουτ και αφού πρώτα η μπάλλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Το παιχνίδι συνεχίστηκε  με την ομάδα μας να αποδίδει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και να χάνει πολλές ευκαιρίες,  όμως ο διαιτητής του αγώνα κ-ος ΚΑΡΑΠΛΗΣ είχε διαφορετική άποψη για το ποιός έπρεπε να είναι ο τελικός νικητής. Ενώ η ομάδα μας είχε κατοχή της μπάλλας σε μεγάλο βαθμό ο διαιτητής φρόντιζε με φαουλ που δεν έδινε υπερ μας, με φαουλ που δεν ήταν, υπέρ της Γλυφάδας, με ανάποδα πλάγια, να βάζει την ομαδα μας μέσα στην περιοχή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όλοι οι ποδοσφαιριστές  να εκνευριστούν. Στο 83' ο Κώστας Κωνσταντίνου κέρδισε την μπάλλα έξω από την περιοχή μας και προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι, όμως ποδοσφαιριστής της Γλυφάδας την έβγαλε πλάγιο κάτι που υπέδειξε ο β' βοηθός. Ο διαιτητής ΚΑΡΑΠΛΗΣ όμως έδωσε το πλάγιο υπερ της Γλυφάδας και αυτό εκνεύρισε ξανά τους ποδοσφαιριστές μας. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλλα έφτασε στον Θεοδωρόπουλο που με σουτ έκανε το 2-1.

     Μετά το παιχνίδι αυτό η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να καταγγείλει τον διαιτητή κ-ο ΚΑΡΑΠΛΗ στά αρμόδια όραγανα και να ζητήσει την εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας μας καθώς αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές με τον συγκεκριμένο διαιτητή με πρώτο αυτό με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε σε βάρος της ομάδας μας στο 85' του αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας την πρώτη αγωνιστική.

Ε.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Ζέρβας) Αποστολόπουλος, Τρίγκας, Αδρασκέλας, Ρήγας Γ, Χονδροκώστας, Φλέγγας Β., Φλέγγας Ι. (89' Παπανδρέου), Τσίκας, Φλέγγας Χ., Φλέγγας Γ., Ρήγας Σ. (69' Θεοδωρόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ Λάκης Λουκόπουλος) Βίτσας, Δημάκης (46' Ζέκας Α.), Καραμπολλάι, Τσιριμώκος (76' Παρασκευάς), Κοντός, Ζέρβας, Γεωργακόπουλος (71'  Σερεντέλλος), Κωνσταντίνου, Κωτσικογιάννης, Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ.

Στην αποστολή ήταν και οι:  Κανέλλος Γιώργος, Γκίκας Δημήτρης,  Σπυρόπουλος Ν., Αθανασόπουλος Ε.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Καραπλής Ν.,  Καραΐνδρος Χ., Ελμακλής Α.