Α.Σ.Τ.Ε. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 0-1

2013-11-03 19:19

   Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα αφού επικράτησε της Ερατεινής με 1-0 στο γήπεδο του Γαλαξιδίου. Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, έχοντας κατοχή τς μπάλλας χωρίς όμως να δημιουργεί κλασσικές ευκαιρίες πλην ενός σουτ του Κωνσταντίνου στο 32' μέσα από την περιοχή όπου η μπάλλα βρήκε σε σώμα αμυνομένου και απομακρύνθηκε. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια μεγάλη ευκαιρία για την Ερατεινή, καθώς σουτ του Όλσιον μέσα απότην περιοχή στο 47' βρήκετο οριζόντιο δοκάρι του Βίτσα.Από εκεί και μετά η ομάδα μας ανέβασε στροφές και πίεσε την Ερατεινή. Στο 64' σουτ του Γεωργακόπουλου μετά από παράλληλη σέντρα του Ζέκα Κ. χτύπησε στον τερματοφύλακα και μετά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70' φαουλ του Κοντού γυριστή κεφαλιά του Αθανασόπουλου Γ. η μπάλλα ξανά στο οριζόντιο δοκάρι. Σο 73' νέα κεφαλιά του Γ. Αθανασόπουλου η μπάλλα λίγο αουτ. Την ίδια τύχη είχε πλασσέ του Αθανασόπουλου στο 79'.  Στο 84' γύρισματου Σερεντέλλου από δεξιά ο Αθανασόπουλος κεφαλιά αουτ. Η ομάδα μας λυτώθηκε στο 92' όταν ο Ηλίας Κοντός κέρδισε την μπάλλα στο χώρο του κέντρου πέρασε τρεις παίκτες της Ερατεινής και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Α. Σ. Τ. Ε.  : (Ηλίας Βούτσινος)  Χαμπεσής, Σμάτκωβ (69' Σταυρόπουλος), Πέτσας, Νταλάκας, Μαντζώρος (87' Κρικέλας), Κοκμοτός (79' Παπαθανασίου), Λώλης, Δρόσος, Όλσιον, Ισουφαη, Κάρμας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ:  (Λάκης Κουκόπουλος) Βίτσας, Δημάκης (49' Ζέκας Α.), Ζέκας Κ., Σπυρόπουλος, Κοντός, Ζέρβας Γ., Κωτσικογιάννης (65' Αθανασόπουλος Γ.), Τσιριμώκος, Κωνσταντίνου, Καραμπολλάι, Γεωργακόπουλος (76' Σερεντέλλος).

Στην αποστολή της ομάδας ήταν και οι: Αθανασόπουλος Ε., Καρβέλης Ν., Τερόλλης Γ., Παρασκευάς Β.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Ποντίκας Δ., Γκούσαρη Β., Καρέλης Γ.