ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 3-0

2014-01-27 11:44

    Την ήττα με σκορ 3-0 γώρισε το Σάββατο ο Απόλλωνας, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες Κώστας Ζέκας, Χρήστος Γεωργακόπουλος, Κώστας Τσιριμώκος και Χρήστος Σερεντέλλος, στο γήπεδο της Ιτέας από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αστέρα. Βέβαια η εικόνα του παιχνιδιού δεν είναι αυτή που δείχνει το αποτέλεσμα καθώς διαμορφώθηκε στο τελευταίο τέταρτο και μάλιστα μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα της Ιτέας είχε απειλήσει μόνο μια φορά την εστία του Βίτσα. Για άλλη μια φορά ο διαιτητής κ-ος Καραπλής αρνήθηκε δυο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα στο πρώτο εικοσάλεπτο, που δεν αμφισβήτησαν ούτε οι άνθρωποι της Ιτέας αλλά και  φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Είναι γεγονός όμως ότι από εκεί και μετά η διαιτησία του κ-ου Καραπλή ήταν εξαιρετική και δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

     Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Μόλις στο 8΄ ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης δέχτηκε την μπάλλα από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, και τη στιγμή που τη σταμάτησε με το στήθος απέναντι από τον τερματοφύλακα δέχτηκε σπρώξιμο με τα χέρια από τον αντίπαλο αμυντικό χωρίς ο κ-ος Καραπλής να καταλογίζει το καταφανέστατο πέναλτι και κάρτα. Η επόμενη φάση ήταν και πάλι για τον Απόλλωνα όταν στο 17΄ ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης πήρε την μπάλλα από δεξια και πλάγια, πέρασε δυο αμυντικούς μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτοί τον ανέτρεψαν, με το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι μην υποδεικνύοντας την παράβαση. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα έγινε στο 40΄ όταν ο Δελής από τη γωνία της μικρής περιοχής και δεξιά προσπάθησε να πλασάρει, η μπάλλα κόλησε στη λάσπη και επερχόμενος Χαρδαλούπας δεν μπορεσε να τη στείλει στα δίχτυα καθώς τον κόντραρε ο Γιώργος Δημάκης και μπλόκαρε ο Αντώνης Βίτσας σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο Νίκος Καρβέλης και αντικαταστάθηκε. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 53΄  χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα όταν ο Γιώργος Αθανασόπουλος δέχτηκε την μπάλλα στη γραμμή της μικρής περιοχής πλάσσαρε τον εξουδετερωμάνο Αλεξανδρή αλλά πρόλαβε ο αμυντικός του Αστέρα και έδιωξε πριν η μπάλλα περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στη συνέχεια και στο 75΄ ο Τολκούτσης βγήκε από αριστερά έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Άντι Καραμπολλάι προσπάθώντας να διώξει την μπάλλα την έστειλε στα δίχτυα του Βίτσα. Μετά το γκολ η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά για να ισοφαρίσει αλλά η έμπειρη ομάδα της Ιτέας χτύπησε στην κόντρα και με δυο γκολ του Βάσου στο 84΄ και του Τοπούζι στο 89΄ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Αλεξανδρής, SNIHUR, Τολκούτσης, Μαυροφρύδης, Δελής, Καστανόπουλος "35΄ λ.τ. Παπαγεωργίου", Κουβέλης, HYSA "88΄ Χάιδος", Χαρδαλούπας "84 λ.τ. Ηλιόπουλος", Βάσος, Τοπούζι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: "Λάκης Λουκόπουλος" Αντώνης Βίτσας, Νίκος Καρβέλης "40΄ Τζιβελέκας", Άντι Καραμπολλάι, Γιώργος Δημάκης, Ηλίας Κοντός, Γιώργος Ζέρβας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος " 89΄ Κώστας Μαχαίρας", Γιάννης Ευσταθίου "89΄ Κωνσταντίνος Ζέρβας", Παναγιώτης Κωτσικογιάννης, Γιώργος Αθανασόπουλος, Κώστας Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραπλής Ν., Κατσαρέλης Α., Τσανούσας Γ.