ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ 5-0

2014-03-23 12:00

   Καταιγιστικός ο Απόλλωνας το Σάββατο συνέτριψε το Γαλαξίδι με σκορ 5-0. Μάλιστα στο 35'  το σκορ ήταν ήδη 4-0 με πολύ μεγάλη εμφάνιση. Το σημαντικό όμως του αγώνα ήταν η χρησιμοποίηση από τον προπονητή στην αρχική ενδεκάδα τριών ποδοσφαιριστων κάτω από δεκαέξι χρονών, του Δημήτρη Γκίκα (15), του Κώστα Μαχαίρα (16) και του Κωνσταντίνου Ζέρβα (14,5) που αποτελούν και το μέλλον της ομάδας μας. 

  Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και το 22'  ο Γιώργος Αθανασόπουλος με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Παναγωτη Κωτσικογιάννη έξω από την περιοχή και δεξιά, αυτός πέρασε τον αμυντικό και με πλασέ στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα έκανε το 1-0 . Στο 25'  νέα θαυμάσια κάθετη πάσα, από τον Γιώργο Ζέρβα αυτή τη φορά, βρήκε τον Γιώργο Αθανασόπουλο στο σημείο του πέναλτι και αυτός αφού πέρασε και τον Kristo, διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα. Το 3-0- έγινε στο 30'  όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Ζέκα ο Άντι Καραμπολλάι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 35'  έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Ηλίας Κοντος με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Παναγιώτη Κωτσικογιάννη στο δεξί άκρο της επίθεσης και αυτός αφού πέρασε δυο αμυντικούς του Γαλαξιδίου, έκανε υπέροχη σέντρα στον Ηλία Κοντό, που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι και ανάμεσα στη μικρή και μεγάλη περιοχή και αυτός με μονοκόματο σουτ στον αέρα δεν έφησε κανένα περιθώριο αντιδρασης στον τερματοφύλακα του Γαλαξιδίου.  Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 87' ο Χρήστος Σερεντέλλος με γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 5-0.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος)  Γκίκας, Τσιριμώκος, Καραμπολλάι (56' Αθανασόπουλος Ε.), Δημάκης, Κοντός, Ζέρβας Γ., Κωτσικογιάννης, Ζέρβας Κ., Μαχαίρας 80'  Σερεντέλλος), Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ. (85'  Καρδάρας).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνου. Βίτσας, Ευσταθίου.

ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ: (Λάμπρος Μπαρτσώτας)  Kristo (65' Σουλάντζος λ.τ.), Καρανίκας, Μαρδάκης Ι. (46' (Δήμος), Καϊμάρας, Σκαφτούρος, Μαρδάκης Σ., Μαμαρέλης, Παρασκευάς, Δέτσικας, Alollari (47'  Λυμπέρης), Πολυζωγόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Γούρας Ι., Καραίνδρος Χ. Κουτρογιάννου Ζ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παναγιώτης Πάυλου