ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ-ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ 3-1

2013-11-24 10:34

   Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 3-1 πέτυχε ο Απόλλωνας στο γήπεδο Μαλαμάτων απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Κρισσαίου Χρισσού. Το παιχνίδι έγινε κάτω από συνεχή βροχή, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας αφού μόλις στο 7'  ο Γιώργος Αθανασόπουλος με απευθείας εκτέλεση φαουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 18'  ο Κώστας Ζέκας πήρε την μπάλλα, μετά από αντεπίθεση της ομάδας μας, προσπάθησε να μπει στην περιοχή όμως ο Σούφρας τον ανέτρεψε. Μάλιστα στη φάση αυτή ο ποδοσφαιστής του Χρισσού αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του φαουλ ανέλαβε ο Καραμπολλά,ι ο οποίος την έστρωσε στον Κώστα Ζέκα που με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 25' ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος μόνος αφύλακτος μέσα από την περιοχή, έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα λίγο άουτ. Στο 35' ο Κρισσαίος μείωσε το σκορ σε 2-1 με εξαιρετική εκτέλεση φαουλ του Κώστα Καρδαρά, έξω από την περιοχή, που έστειλε την μπάλλα πάνω από το τοίχος και στο γάμα της εστίας του Γιάννη Τερόλλη, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Στο 41'  σουτ του Καρδαρά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χρισσού μπήκε δυνατά, προσπαθώντας να ισοφαρίσει όμως αυτό δεν μπορούσε να γίνει καθώς όλες οι οργανωμένες επιθέσεις σταματούσαν στο ξεκίνημάτους. Έτσι ο μόνος δρόμος ήταν τα γεμίσματα και τα στημένα που και αυτά σταματούσαν από τους αμυντικούς της ομάδας μας άλλες φορές εύκολα και άλλες δύσκολα. Στο 79' σουτ του Ταμπάκη σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Τερόλλη. Η ομάδα μας, που μετά το 60'  έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, χτυπούσε με αντεπιθέσεις με τον Κώστα Ζέκα και τον Χρήστο Γεργακόπουλο. Σε μια από αυτές στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Ζέκας με ωραία κάθετη μπαλλιά βρήκε τον Γιώργο Αθανασόπουλο ο οποίος με θαυμάσιο πλασέ έκανε το τελικό 3-1.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος)  Τερόλλης, Ζέκας Α., Καραμπολλάι, Σπυρόπουλος, Τσιριμώκος, Ζέρβας Γ., Γεωργακόπουλος (90' Παρασκευάς), Κωνσταντίνου (71' Ταμπάκης), Αθανασόπουλος Ε. (83' Δημάκης), Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ.

  Στην αποστολή ήταν και οι: Βτσας, Σερεντέλλος, Κανέλλος, Ζέρβας Κ.

 

ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ: (Κώστς Λίβας) Μακρής, Πέτσας, Παπούλιας, Τσακίρης, Σούφρας, Κατσικώστας, Γκέργκο (77' Γκόλφης), Κοντογεώργος, Μπρουγιαννάκης, Δαμιανός, Καρδαράς (75' Ταμπάκης).  

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Σμαράγδης Ν., Καραΐνδρος Χ., Γούρας Ι.