ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ 2-1

2013-11-09 20:16

   Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Απόλλωνας, καθώς επικράτησε του Ησαΐα Δεσφίνας με 2-1. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 12' ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος έκανε κάθετη μπαλιά στον Παναγιώτη Κωτσικογιάννη ο οποίος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 18' σουτ του Χρήστου Γεωργακόπουλου έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Μελέτης στην αριστερή του γωνία. Σο 20' ο Κωτσικογιάννης έκλεψε την μπάλλα μπήκε απο αριστερά στην περιοχή αλλά το πλασέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα της Δεσφίνας ισοφάρισε. Μετά από απόκρουση των αμυντικών του Ησαΐα η μπάλλα έφτασε στον Κοντοδήμα ο οποίος με αριστερό σουτ έγραψε το 1-1. Στο 35' ο Κωτσικογιάννης μπερδεύτηκε με το Γεωργακόπουλο μόνοι τους απέναντι στον τερματοφύλακα και έχασν την ευκαιρία. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη πίεση από τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Δεσφίνας περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βίτσας στο δεύτερο ημίχρονο ακούμπησε ελάχιστες φορές την μπάλλα. Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 86' ο Χρήστος Σερεντέλλος με σουτ μέσα από την περιοχή.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος) Βιτσας, Καραμπολλάι, Ζέκας Κ., Ζέκας Α. (46' Σπυρόπουλος), Κοντός, Ζέρβας, Κωνσταντίνου, Τσιριμώκος, Κωτσικογιάννης (76' Σερεντέλλος), Αθανασόπουλος Ε. (71' Παρασκευάς).

Στην αποστολή ήταν ακόμη και οι: Δημάκης Γ., Καρβέλης Ν., Τερόλλης Γ., Μαχαίρας Κ.

 

ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ: (Νίκος Τρισπιώτης)  Μελέτης Σ., Βαρκούτας, Πονήρης, Τζαφέρης, Μελέτης Δ., Μακρής, Περδίκης, Βαλαούρας, Καλλιακούδας (76' Βαλαούρας Ι.) , Λεοντίου, Κοντοδήμας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Κονίδας Γ.,  Κουφογιάννης Δ., Κονίδας Β.