ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 3-2

2013-12-22 10:04

   Με νίκη έκλεισε το 2013 ο Απόλλωνας μετά τη νίκη με 3-2 επί του Διαγόρα Πολυδρόσου στο γήπεδο των Μαλαμάτων. Σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής, για άλλη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα, σφύριζε λάθος και πάντα σε βάρος του Ευπαλίου. Με την έναρξη του παιχνιδιού και μόλις στο 6'  ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης μετά από πάσα του Κώστα Ζέκα και ωραία προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Στο 20' ο Κώστας Ζέκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ηλίας Κοντός με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-0. Με το σκορ αυτό έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας ισοφάρισε σε 2-2 με δυο γκολ του Κώστα Ρέβα στο 65' και το 78' . Και στα δυο γκολ ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα βρισκόταν σε θέση οφσάιτ τουλάχιστον δυο μέτρα τα οποία υποδείχτηκαν από τη βοηθό αλλά ο διαιτητής προκλητικά την αγνόησε. Στο 80' ο Παναγιώτης Κωτσικογιάνης με κεφαλιά μετά από σεντρα του Κώστα Ζέκα έκανε το τελικό 3-2.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος) Βίτσας Αντώνης, Δημάκης Γιώργος, Καραμπολλάι Άντι, Σπυρόπουλος Νίκος, Κοντός Ηλίας, Ζέρβας Γιώργος, Γεωργακόπουλος Χρήστος (78' Παρασκευάς Βασίλης), Τσιριμώκος Κώστας, Κωτσικογιάννης Παναγιώτη (92' Μαχαίρας Κώστας), Αθανασόπουλος Βαγγέλης (91' Ζέρβας Κωνσταντίνος), Ζέκας Κώστας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γκίκας Δημήτρης, Καρβέλης Νίκος, Σερεντέλλος Χρήστος, Ζέκας Άρης.

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: (Παναγιώτης Καραχρήστος) Σούλιας, Αρβανίτης (7' Βελέντζας), Κοπανάκης, Θάνος, Λέσσης, Τζιβάρας, Ρέββας, Caka, Νάστος Αλ. Νάστος Αν., Prenga.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γούρας Ιωάννης, Κονίδας Βασίλης, Κουτρογιάννου Ζωή.