ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - Α.Σ.Τ.Ε. 4-0

2013-03-02 19:17

 Εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Μαλαμάτων καθώς επικράτησε της Α.Σ.Τ.Ε. με σκορ 4-0 παρουσία των συνηθισμένων ελάχιστων φιλάθλων . Μόλις στο 3΄ ο Κάπος με θαυμάσια ατομική ενέργεια έκανε το 1-0. Στο 44΄ ο Κωνσταντίνου κέρδισε την μπάλα από τον κεντρικό αμυντικό της ΑΣΤΕ και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 54΄ αποβλήθηκε με δεύτρη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της ΑΣΤΕ Κατσικώστας καθώς σε δυο συνεχόμενες επιθέσεις της ομάδας μας έπιασε την μπάλα με το χέρι. Στο 58'  ο Κάπος με ωραία ενέργεια απέφυγε έναν παίκτη της ΑΣΤΕ από δεξιά και πάσαρε στον Κωνσταντίνου ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 64΄ο Κοντός με εκπληκτικό χτύπημα φαουλ έξω από την περιοχή στο γάμα της εστίας του Χαμπεσή και έκανε το 4-0. Γκολ που σπάνια βλέπει κανείς σε οποιοδήποτε επίπεδο πρωταθλήματος. Από εκεί και μετά η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι που είχε ο Γεωργακόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σμαράγδης, Γούρας, Μπακαλιός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λουκόπουλος) Φούκας (73΄ Τσατούχας) , Καρβέλης, Κατσιμπάρος, Σπυρόπουλος (64΄ Σερεντέλλος), Κοντός, Ζέρβας, Κάπος, Τσιριμώκος, Κωνσταντίνου, Ζέκας, Χαντζαρας (56΄ Γεωργακόπουλος).

Α.Σ.Τ.ΕΡΑΤΕΙΝΗ: Χαμπεσής, Σκεπαρνιάς, Σμάικοβ, Κατσικώστας, Μαντζώρος, Παπαθανασίου, Όλσιον, Πήττας, Γκίκας (73΄ Τσιουμάνης), Ισουφάη (46΄ Σταυρόπουλος 86΄ Παπασπύρου), Πάζας