ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - Α.Σ.Τ. ΕΡΑΤΕΙΝΗ 4-1

2014-02-02 10:55

    Χωρίς να δυσκολευτεί ο Απόλλωνας νίκησε την Ερατεινή με 4-1 στο γήπεδο Μαλαμάτων για τη 13-η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Φωκίδας. Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα μπήκαν δυνατά και στο 7' έγινε το 1-0. Ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης με  ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε το Κωστα Κωνσταντίνου μέσα στην περιοχή που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 15'  ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης εκμεταλλεύτηκε τη λαθος απόκρουση του Χαμπεση σε σέντρα του Γιώργου Δημάκη και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 2-0. Στο 25'  ο Κώστας Τσιριμώκος μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή και έστρωσε στο Γιώργο Αθανασόπουλο που έκανε το 3-0, σκορ με το οποιο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα ελεύθερο παιχνίδι όπου οι τακτικές  και τα συστήματα εγκαταλείφθηκαν. Στο 69'  ο Χρήστος Γεωργακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γιώργος Ζέρβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του τερματοφυλακα κάνοντας το 4-0. Στο 80'  σε αντεπίθεση, η Ερατεινή μείωσε σε 4-1 με το Γιώργο Λώλη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ:  (Λάκης Λουκόπουλος) Αντώνης Βίτσας, Γιώργος Δημάκης, Άντι Καραμπολλάι, Νίκος Σπυρόπουλος (71' Κώστας Ζέκας), Ηλίας Κοντός, Γιώργος Ζέρβας, Κώστας Κωνσταντίνου (76' Κωνσταντίνος Ζέρβας), Κώστας Τσιριμώκος (80'  Νίκος Τζιβελέκας), Παναγιώτης Κωτσικογιάννης, Γιώργος Αθανασόπουλος, Χρήστος Γεωργακόπουλος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:  Χρήστος Σερεντέλλος, Γιάννης Τερόλλης, Γιάννης Ευσταθίου,Βαγγέλης Αθανασόπουλος.

Α. Σ. Τ. ΕΡΑΤΕΙΝΗ: (Ηλίας Βούτσινος) Χαμπεσης (46'  Μάμμαλης) , Σμάτκοβ, Πέτσας, Λόλης Κ., Νταλάκας, Κοκμοτός, Λώλης Γ. Δρόσος, Διαμάντης (18' Κρικέλας), Ισουφάη, Πήττας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σμαράγδης Ν., Καραϊνδρος Χ., Βαρζακάκος Γ.