ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ 5-1

2013-12-08 20:02

   Με σκορ 5-1 επικράτησε ο Απόλλωνας του Αετού Λιδορικίου στο γήπεδο των Μαλαμάτων στο πλαίσιο της 6-ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Φωκίδας. Μόλις στο 8' ο Κώστας Ζέκας έκανε σέντρα από αριστερά και ο Κώστας Κωνσταντίνου με ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλλα πάνω από τον τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες όμως έπεσε πάνω σε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα που έκανε πολλές αποκρούσεις. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 37' ο Φωτόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν καταιγιστικός. Στο 48' σουτ του Παναγιώτη Κωτσικογιάννη μέσα από την περιοχή αουτ. Στο 62' ο Κωτσικογιάνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ηλίας Κοντός ο οποίος έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Τότε ο διαιτητής του αγώνα, προς έκπληξη όλων με μια απόφαση εφεύρεση,  υπέδειξε άουτ καθώς ,όπως ισχυρίστηκε, κατά την εκτέλεση ποδοσφαιριστής του Ευπαλίου μπήκε στην περιοχή πιο γρήγορα. Στο 68' ο Γιώργος Αθανασόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Ο Παναγιώτης Κωτσικογιάνης με δυο υπέροχα γκολ στο 71'  και στο 81'  ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1. Ενδιάμεσα και στο 76' ο Κώστας Ζέκας εκτέλεσε πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, το οποίο απέκρουσε ο Μπιτσικόκος. Το τελικό σκορ έγραψε ο Γιώργος Αθανασόπουλος στο 83' με σουτ. Στα θετικά του αγώνα καταγράφεται το ντεμπούτο δυο νεαρών ποδοσφαιριστών από το Ευπάλιο, γενημένων το 1999, του Δημήτρη Γκίκα και του Κωνσταντίνου Ζέρβα και στα αρνητικά ο τρυματισμός του Κώστα Κωνσταντίνου που δέχτηκε χτύπημα στο μηρό.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος) Βίτσας (86' Γκίκας), Καρβέλης, Τσιριμώκος, Σπυρόπουλος, Κοντός, Ζέρβας Γ., Κωτσικογιάνης, Καραμπολλάι (82' Ζέρβας Κ.), Κωνσταντίνου (56' Γεωργακόπουλος), Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ.

ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ: Μπιτσικόκος, Ράπτης, Κωνσταντόπουλος, Καραστάθης, Μπαλτιμάς, Μπάκας, Παπακωνσταντίνου, Αποστολόπουλος, Κουτσιούμπας, Φωτόπουλος, Καραγιάννης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ποντίκας Δ., Ελμακλής Αθ., Γιαννακάκης Π.