ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 0-5

2014-01-20 20:48

    Χωρίς να δυσκολευτεί ο Απόλλωνας πέρασε με νίκη 5-0 από το Ενωσιακό γήπεδο της Άμφισσας όπου αντιμετώπισε την Ακαδημία 94. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 9΄ με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ηλία Κοντού. Στο 20΄ και στο 27΄ ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης με δυο προσωπικά γκολ έκανε το 3-0 ενώ στο 35΄ ο Γιώργος Αθανασόπουλος με όμορφη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 71΄ ο Γιώργος Αθανασόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μικέλης προσπαθώντας να διώξει την μπάλλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ενδιάμεσα και στο 58΄ ο Χρήστος Γεωργακόπουλος είχε δυνατό σουτ στο οριζόντι δοκάρι με την μπάλλα στη συνέχεια να σκάει στη γραμμή του τέρματος και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 (Γιάννης Μαρκοδήμος) Λουπάκος Κ.(46΄ Μικέλης), Παπαδήμας, Λαζογεώργος, Stefa, Κιασούρης , Τσιμπούκης, Μαμαρέλης (63΄Καλογήρου), Χριστόπουλος, Πλατσούρας (69΄ Βύνιας), Καλυβιώτης, Φουσέκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (Λάκης Λουκόπουλος): Αντώνης Βίτσας, Νίκος Καρβέλης, Γιώργος Κανέλλος (63΄Χρήστος Σερεντέλλος), Γιώργος Δημάκης, Ηλίας Κοντός, Γιώργος Ζέρβας, Χρήστος Γεωργακόπουλος (73΄ Κωνσταντίνος Ζέρβας), Κώστας Τσιριμώκος (69΄ Γιάννης Ευσταθίου), Παναγιώτης Κωτσικογιάννης, Γιώργος Αθανασόπουλος, Βαγγέλης Αθανασόπουλος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κώστας Μαχαίρας, Δημήτρης Γκίκας, Άντι Καραμπολλάι, Κώστας Κωνσταντίνου.