Απόλλων Ευπαλίου-Γλυφάδα 1-1 (2-3 παράταση)

2013-10-13 13:06

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα μας από τη Γλυφάδα για την Α' φάση του κυπέλλου Φωκίδας, στο όμορφο γήπεδο των Μαλαμάτων παρουσία αρκετών φιλάθλων. Στο 20' Γιώργος Αθανασοπουλος πέρασε με ωραία προσπάθεια τον Χονδροκώστα, που ήταν τελευταιος παίκτης και ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, καθώς έβγαινε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα, ο Χονδροκώστας τον κράτησε εσκεμμένα με τον διαιτητή να σημειώνει το φαουλ δίχνοντας μόνο κίτινη κάρτα στον αμυντικό της Γλυφάδας, μια απόφαση που που κανεις δεν μπορεί να εξηγήσει και επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Στο 26' ο Πάνος Κωτσικογιάννης με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια αυτή έσκασε κάτω μέσα από τη γραμμή του τέρματος, όπως υπέδειξε ο βοηθός, για το 1-0, κάτι που αμφισβητήθηκε από τους παίκτες της Γλυφάδας. Στο 30' Ο Βασίλης Φλέγγας εκτέλεσε φαουλ, που δόθηκε από το διαιτητή ανάποδα, και ενώ φάνηκε ότι ήταν εύκολη υπόθεση για το Γιάννη Τερόλλη η μπάλλα του γλιστρισε και έγινε το 1-1. Έτσι τελείωσε ο κανονικός αγώνας. Στην παράταση και στο 92' ο Γιώργος Αθανασόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και την μπάλλα να σκάει μέσα από τη γραμμή για το 2-1. Με τη σέντρα η Γλυφάδα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσιριμώκου που εκτέλεσε ο Γιώργος Φλέγγας για το 2-2. Σο 96 'αποβλήθηκε ο Χονδροκώστας με δεύερη κίτρινη καθώς κράτησε εσκεμμένα τον Καραμπολάι. Στο 106' ο Βασίλης Φλέγγας με φαουλ μακριά πό την περιοχή έκανε τ0 2-3 ενώ οι ποδοσφαιστές της ομάδας μας διαμαρτυρήθηκαν για φαουλ στον τερματοφύλακα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λουκόπουλος Λάκης) Τερόλλης, Καρβέλης ( 102' Παρασκευάς), Ζέκας Κ., Ταμπάκης, Κοντός, Ζέρβας Γ., Κωτσικογιάννης (79'Δημάκης), Τσιριμώκος,Αθανασόπουλος Γ., Κωνσταντίνου, Γεωργακόπουλος ( 72' Καραμπολάι).

Ε.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ: (Ζέρβας Τζίμης) Αποστολόπουλος, Τρίγκας, Τσίκας, Ρήγας Γ., Χονδροκώστας, Αδρασκέλας (113' Πλέσσας), Ρήγας Σ. (90' Θεοδωρόπουλος), Φλέγγας Β., Φλέγγας Χ., Φλέγγας Ι (46' Παπανδρέου)., Φλέγγας Γ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κονίδας Γ., Κουφογιάννης Δ., Κονίδας Β.