ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

2014-03-20 18:26
Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  της ΕΠΣ Φωκίδας συνεδρίασε την Τρίτη 18/3 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
 
Α)        Στο ποδοσφαιριστή του ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  Κ.  με  Α.Δ.  1178890  επιβάλλει, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από 16/03/2014 και χρηματική ποινή δέκα (10,00) ευρώ, βάσει του Άρθρου 10, παρ. 1,  εδαφ.  α, περ. 1,  σε συνδυασμό με την παράγραφο 2ε του ιδίου άρθρου του  Πειθαρχικού Κώδικα  (2η Κίτρινη).
Β)        Στον εκπρόσωπο του ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ, κ. ΜΕΛΕΤΗ Ν. , για όσα αναφέρει ο διαιτητής στις παρατηρήσεις του Φ. Α. μεταξύ των ομάδων, ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ – ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94,  και τον βαρύνουν επιβάλει την ποινή της έγγραφης επίπληξής, βάσει του Άρθρου 6, παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα.
Γ)        Στον εκπρόσωπο του ΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006, κ. ΦΑΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ,  για όσα αναφέρει ο διαιτητής στις παρατηρήσεις του Φ. Α. μεταξύ των ομάδων, ΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 – ΑΣ Η ΟΙΑΝΘΗ,  και τον βαρύνουν επιβάλει την ποινή της έγγραφης επίπληξής,  βάσει του Άρθρου 6, παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα.
Δ)        Στον εκπρόσωπο του ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ, κ. ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΤΣΟ, για όσα αναφέρει ο παρατηρητής του αγώνα,  ΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ – ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ και τον βαρύνουν επιβάλει χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ, βάσει του άρθρου 11, παρ. 2 και παρ. 5 σε συνδυασμό με την παρ. 2ε του άρθρου 10 του Πειθαρχικού κώδικα. 
 
·                     Η καταβολή κάθε χρηματικής ποινής γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την έκδοση  της απόφασης, η οποία και κοινοποιείται εγγράφως στα αθλητικά σωματεία από την ΕΠΣ Φωκίδας ( Άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα) .
  
                                                                        ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         ΤΑ  ΜΕΛΗ
 


                          ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                      ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ     ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ