ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - Ε. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2-0

2014-02-16 18:06

   Ο Απόλλων Ευπαλίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τη Γλυφάδα με σκορ 2-0. Ανώτερος ο Απόλλωνας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα. Στο 25΄ ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά και στην παράλληλη σέντρα του ο Κώστας Κωνσταντίνου με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 34΄ και πάλι ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης πέρασε με ντρίπλα τον Skrapalliou μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτός τον ανέτρεψε, με το διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλίας Κοντός που έστειλε την μπάλλα αουτ. Στο 40΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιαννόπουλος της Γλυφάδας για επικίνδυνο παίξιμο. Στο δεύτερο ημίχρονο και για ένα δεκαπεντάλεπτο η Γλυφάδα, αν και με δέκα παίκτες έπαιξε καλύτερα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Από εκεί και μετά ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 69΄ πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Γιώργος Αθανασόπουλος έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της Γλυφάδας, πέρασε τον τερματοφύλακα και έστρωσε στον Παναγιώτη Κωτσικογιάννη που μόνος αφύλακτος έκανε το 2-0. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας είχε τρεις καλές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ με τους Γιώργο Αθανασόπουλο, Γιάννη Ευσταθίου και Γιώργο Ζέρβα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: "Λάκης Λουκόπουλος"  Αντώνης Βίτσας, Νίκος Καρβέλης, Άντι Καραμπολλάι, Γιώργος Δημάκης, Ηλίας Κοντός, Γιώργος Ζέρβας, Κώστας Κωνσταντίνου "46΄ Βαγγέλης Αθανασόπουλος", Κώστας Τσιριμώκος, Παναγιώτης Κωτσικογιάννης "89΄ Κωνσταντίνος Ζέρβας", Γιώργος Αθανασόπουλος, Κώστας Ζέκας "56΄ Γιάννης Ευσταθίου".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Κανέλλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Γκίκας, Χρήστος Σερεντέλλος.

Ε. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑ: "Δημήτρης Ζέρβας" Αποστολόπουλος, Αδρασκέλας, Skrapalliou "38΄ Τρίγκας" ,Χονδροκώστας, Γιαννόπουλος, Φλέγγας Β., Τσίκας, Γιαβρούτας, Φλέγγας Ι., Φλέγγας Γ., Ρήγας Σ "Θεοδωρόπουλος".

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούνος Κ. , Ανδρεόπουλος Π., Ελμακλής Αθ.