ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 1-1

2014-03-10 17:36

  Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας του Σαββάτου στα Μαλάματα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Αμφισσαϊκό. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο και στα 90 λεπτά. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο 7΄ πέτυχε τέρμα που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Γιώργου Αθανασόπουλου. Στο 12΄ βαθιά μπαλιά του Ηλία Κοντού, ο Γιώργος Αθανασόπουλος βγαίνει μόνος του απέναντι στο τέρμα πλασσάρει αλλά αποκρούει ο Ρίζος, η μπάλα επανέρχεται στον Αθανασόπουλο ο οποίος τη στρώνει στον Παναγιώτη Κωτσικογιάννη που κάνει νέο σουτ αποκρούει ξανά ο τερματοφύλακας και ο Αθανασόπουλος με πλασσέ κάνει το 1-0. Στο 23΄ ο Γιώργος Αθανασόπουλος πήρε τη μπάλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και ενώ ήταν έτοιμος να πλασσάρει και να κάνει το 2-0, τήρησε το Fair play καθώς είδε τον Ιωάννου πεσμένο έξω από την περιοχή του Αμφισσαϊκού και έβγαλε την μπάλα πλάγιο. Στο 43΄ ο Αμφισσαϊκος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εξαιρετικά ο Κατσαϊτης αλλά ο Αντώνης Βίτσας με εκπληκτική απόκρουση στη δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ. Στο 75΄ ο Αμφισσαϊκός πέτυχε την ισοφάριση με ένα πολύ τυχερό γκολ. Ο Απόλλωνας έκανε επίθεση και ενώ η μπάλα παιζόταν λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή προς την άμυνα του Αμφισσαϊκού, ο Γκούλτας προσπάθησε να τη διώξει  για να αποφύγει την επίθεση, αυτή πήρε περίεργη τροχιά έσκασε μπροστά από τον Βίτσα, ο οποίος κόλλησε στη λάσπη, και κατέληξε στα δίχτυα του. Από εκεί και μετά ο Απόλλωνας έπαιξε πολύ καλά, πίεσε για το δεύτερο γκολ έχασε ευκαιρίες, με το Ζέκα στο 78΄ που πλάσσαρε πάνω στο Ρίζο, μετά από κάθετη μπαλιά του Γιώργου Αθανασόπουλου, στο 81΄ σουτ του Γιώργου Αθανασόπουλου έξω από την περιοχή έδιωξε με υπερένταση ο Ρίζος και στο 89΄ κεφαλιά του Γιώργου Αθανασόπουλου λίγο άουτ. Ενδιάμεσα και στο 84΄ ο Αμφισσαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κωνσταντόπουλο που βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας σούταρε αλλά απέκρουσε εκπληκτικά ο Αντώνης Βίτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: " Λάκης Λουκόπουλο" Βίτσας, Δημάκης, Καραμπολλάι, Σπυρόπουλος, Κοντός, Ζέρβας, Αθανασόπουλος Ε. "79΄ Καρβέλης", Τσιριμώκος, Κωτσικογιάννης, Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ζέρβας Κ., Σερεντέλλος, Μαχαίρας, Γκίκας, Τσιβελέκας, Νταουσάνης.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ: ¨Θωμάς Αναγνωστόπουλος" Ρίζος, Σταματέλλος "78΄Κατσούρης", Δρίβας, Παππάς, Ιωάννου, Μαστρογιάννης, Τσιπούρας "46΄ Κωνσταντόπουλος", Giorgadze "46΄ Γκούλτας", Πάππος, Κατσαϊτης, Καριαμπάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Σμαράγδης Ν., Καραϊνδρος Χ., Ελμακλής Αθ.