Η «οικογένεια» του Απόλλωνα Ευπαλίου έκοψε την πίτα της για το 2018

2018-01-05 15:57

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, μεταξύ οικογενειών, ποδοσφαιριστών, διοίκησης, φίλων της ομάδας, αλλά και την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Δωρίδας, ο Απόλλωνας Ευπαλίου έκοψε το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, την πίτα του για το 2018.

Εν μέσω ευχών και εξαγγελιών από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Κούγια, για τα σχέδια της διοίκησης την τρέχουσα χρονιά, η «οικογένεια» του Απόλλωνα διασκέδασε και έθεσε υψηλούς στόχους. Στην όμορφη βραδιά, τραγούδησε και έπαιξε μουσική ο παίκτης της ομάδας μας, Βασίλης Φλέγγας και τον συνόδευσε σε παλιά λαϊκά τραγούδια, ο πατέρας του Θανάσης, δίνοντας τον τόνο!

Οι «τυχεροί» κερδισμένοι της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν οι παίκτες Καρδάρας Δημήτρης, Ζυγουρίτσας Παναγιώτης, αλλά και ο Βενιαμίν της ομάδας Γκαβέρας Γιώργος. Τους ευχόμαστε την ίδια τύχη και στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Απόλλωνα Ευπαλίου!

Η ομάδα ανανέωσε τους στόχους της, με τον πρόεδρο να μιλά για την βελτιωμένη πια αγωνιστική δεινότητα και πληρότητα του Απόλλωνα Ευπαλίου, κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα. Έκανε λόγο για το πάγιο αίτημα της Ομάδας του Ευπαλίου για το δικό της γήπεδο, ενώ ανακοίνωσε και τον στόχο της διοίκησης να λυθεί το ζήτημα των μετακινήσεων της ομάδας με το πρώτο περιουσιακό της στοιχείο εντός του έτους. Το «δώρο» της διοίκησης προς την Ομάδα, ήταν η ανακοίνωση για Live Streaming μετάδοση και επαγγελματικό σχολιασμό στους αγώνες ενός έδρας και υψηλής σημασίας για τον Απόλλωνα.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου. Ο Δήμαρχος σε παρέμβασή του με ευχές για την ομάδα, εξήρε την προσπάθεια που γίνεται και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Καλή Χρονιά για την «οικογένεια» του Απόλλωνα Ευπαλίου εντός και εκτός γηπέδων!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!