Απόλλων Ευπαλίου στην Καρδιά Μας!

2018-01-21 21:55
 
Tέλος πρώτου γύρου λοιπόν και με την σημερινή ολοκλήρωση των απογευματινών αναμετρήσεων της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Ο Απόλλων Ευπαλίου συνεπής με την ιστορία του και τη δυναμική του,παράλληλα εκπροσώπησε επάξια στο σύνολο του το Δωρικό ποδόσφαιρο καταφέρνοντας στο τέλος αυτού του πρώτου γύρου μια ομάδα απο τη Δωρίδα να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο το πρωτοπόρο Φωκικό.  Ας δούμε λοιπόν τι κατάφερε αγωνιστικά η ομάδα μας σε αυτές τις 11 αγωνιστικές.
1ον: Η ομάδα μας βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω απο το Φωκικό και η επόμενη αγωνιστική που είναι και η πρώτη του δευτέρου γύρου θα ξεκινήσει με το απόλυτο ντέρμπι στο γήπεδο των Μαλαμάτων. Ένα ντέρμπι που θα κρίνει και για μας είναι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , αν το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να είναι ιντριγκαδόρικο....
2ον:Η ομάδα μας σημείωσε 10 σερί νίκες,πέτυχε 46 γκόλ και δέχτηκε μόλις 7 με μέσο όρο επίτευξης τερμάτων 4plus γκόλ ανά αγώνα ενώ μόνο 3 ομάδες κατάφεραν να πετύχουν γκόλ εις βάρος μας! 
3ον:Με το βαρύ πυροβολικό της ομάδα μας το Γιώργο Φλέγγα να σκοράρει 20 φορές,να έχει πετύχει ίσως το πιο όμορφο γκόλ του πρώτου γύρου και να βρίσκεται 2ος στη σχετική λίστα με μεγάλη απόσταση απο το τρίτο και κοντά στο πρώτο σκόρερ. Ακόμα,συνολικά σκόραραν 10 διαφορετικοί παίκτες,αυτό δείχνει πλουραλισμό και ισορροπία. 4 ποδοσφαιριστές ήρθαν από την άμυνα και πέτυχαν γκόλ,όμορφα γκόλ όπως του Παναγιώτη Βαβάτσικου,3 μέσοι,ας θυμηθούμε το γκόλ= 3 βαθμοί του Κωνσταντίνου Ζέρβα στη Δεσφίνα και τη δεκάδα συμπληρώνουν 3 επιθετικοί.
4ον:Η φιλοσοφία της ομάδας που επενδύει στο μέλλον,σε νέα παιδιά όπως ο Γκαβέρας,ο Ζέκας ο Δερβίσης και τώρα ο Βλαχογίαννης και εδώ πρέπει να τονίσουμε τη πολύ καλή δουλειά του προπονητή μας Χρήστου Φλέγγα ο οποίος και αυτός  σαν"ρούκι" δικαίωσε τη διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι δείχνοντας και αυτός ότι το μέλλον του ανήκει....5ον τη παλιοσειρά της ομάδας με μπροστάρη τον αρχηγό της τον Ηλία Κοντό που πήραν αυτή τη προσπάθεια δική τους υπόθεση.....
 
Για όλα τα παραπάνω αποκλειστικοί "υπεύθυνοι"είναι οι παίκτες μας και ο προπονητής και τους ευχαριστούμε!!!
 
Απόλλων Ευπαλίου όλοι Μαζί για την ομάδα μας!!!