AMΦΙΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 2-1 Φώτο

2013-02-23 19:47

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο Ε.Α.Κ. Φωκίδας από το Αμφισσαϊκο με 2-1. Η ομάδα μας, που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, ξεκίνησε πολύ καλά έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδίου. Όμως στο 9' σε μια κάθετη μπαλιά ο Παπαγεωργίου πρόλαβε το Φούκα και έκανε το 1-0 Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι συνεχίστηκε μοιρασμένο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 55' ο Αμφισσαϊκος κέρδισε πέναλτι μετά από υπόδειξη του Α' βοηθόυ σε χέρι του Τσιριμωκου, το οποίο αμφισβήτησε έντονα η ομάδα μας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ιωάννου Κ. και έκανε το 2-0. Στο 89' ο Κοντός βγήκε μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα του Αμφισσαϊκου ο οποίος τον ανέτρεψε εκτος περιοχής. Το φάουλ εκτελεσε ο ίδιος και μείωσε σε 2-1. Στα λεπτά τον καθυστερήσεων η ομάδα μας προσπάθεισε να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σμαράγδης, Γούρας, Κονίδας Β.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΣΑΙΚΟΣ: (Αναγνωστόπουλος Θ.) Πετώνης, Πέντσιος, Δρίβας, Παππάς, Ιωάννου Ι., Ξεπλάτης (70' Λυτρας), Παπαγεωργίου (86' Εξίκης), Snihur, Ιωάννου Κ., Κατσαϊτης (80' Μπρουγιαννάκης), Ανδρέου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λουκόπουλος Λ.) Φούκας, Ζέκας Α., Κατσιμπάρος, Σπυρόπουλος, Κοντός, Τσιριμώκος, Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνου, Χαντζάρας, Ευσταθίου (72' Καρβέλης), Γεωργακόπουλος.