4-1! Και να 'χα χίλια μάτια!

2017-12-27 20:09

Είναι κάποια παιχνίδια όπως το σημερινό, ειδικά του πρώτου ημιχρόνου που δες θες να τελειώσουν... .Αν δεν υπήρχε ο κακός αγωνιστικός χώρος, η βροχή, το διάστημα των γιορτών, το πότε θα γίνει τελικά το παιχνίδι.... τότε τι άλλο θα βλέπαμε σήμερα!!!!!! Ομάδα με κάτω τη μπάλα, με καλή κυκλοφορία με αυτοματισμούς, με συνεργασίες δουλεμένες, με έναν πάγκο με μέσο όρο ηλικίας σχεδόν 15......!!!Τι άλλο λοιπόν πρέπει να ζητήσεις και από τον κόουτς του Απόλλωνα Χρήστο Φλέγγα για όλο αυτό το έργο που γίνεται σε αυτή την ομάδα.

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό έπαιξε κυριολεκτικά μονότερμα την αντίπαλη ομάδα και μόνος αντίπαλος στο γήπεδο ήταν η τύχη -χωρίς υπερβολή- και το αποτέλεσμα που έκλεισε το ημίχρονο 2-0 απλά δεν ανταποκρίνεται στην ρεαλιστική εικόνα της αναμέτρησης. Το δεύτερο ημίχρονο παρόλο που η ομάδα του Διαγόρα ανέβηκε αγωνιστικά, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που πάλι δημιουργούσε, σκόραρε και ακόμα και όταν δέχτηκε τη μείωση του σκορ σε 3-1 αυτός ήταν που διόρθωσε την ανορθογραφία του σκορ κάνοντας το 4-1 όπως και ο Παναγιώτης Ζυγουρίτσας που σε φάσεις που η μπάλα, ή τύχη «τιμωρούν» έδειξε το ταλέντο του!

Συμπερασματικά: πολύ ωραίο παιχνίδι, πολύ καλή εμφάνιση, συμμετοχή και των δύο βενιαμίν της ομάδας μας του Γιώργου Γκαβέρα και του Μπάμπη Ζέκα ηλικίας 14 ετών, όπως και του βασικού Γιώργου Ανδρεόπουλου (που σήμερα δεν ξεκίνησε) ηλικίας 16 ετών.......

Έχοντας πλέον τελειώσει το πρώτο ημίχρονο των διπλών αναμετρήσεων ο Απόλλωνας θα πάει στον επαναληπτικό της 30ης Δεκέμβρη στο Πολύδροσο...(?) να ολοκληρώσει τη δουλειά έχοντας στις αποσκευές του το 4-1.

 

Η Σημερινή ενδεκάδα:

 

Ζυγουρίτσας Παναγιώτης Τερματοφύλακας

Βαβάτσικος Παναγιώτης

Ζέκας Κώστας

Ζέρβας Γιώργος

Κοντός Ηλίας

Φλέγγας Βασίλης

Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος

Κατσίκας Αχιλλέας 

Ζέρβας Κωνσταντίνος

Φλέγγας Γιώργος

Φλέγγας Γιάννης

 

Αναπληρωματικοί:

 

Καρδάρας Δημήτρης

Ζέκας Μπάμπης

Γκαβέρας Γιώργος

Ανδρεόπουλος Γιώργος

 

 

 

Α ημίχρονο:

 

19ο λεπτό και 1-0 με το Γιώργο Φλέγγα

31ο λεπτό και 2-0 με τον Ηλία Κοντό

 

Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου 2-0 μόνο.....

 

Β ημίχρονο:

 

59ο λεπτό και 3-0 με τον Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο

61ο λεπτό 3-1

64ο λεπτό αλλαγή Ζέκας Κώστας OUT,IN Ανδρεόπουλος Γιώργος

67ο λεπτό και 4-1 με τον Γιώργο Φλέγγα

71ο λεπτό αλλαγή Ζέρβας Κωνσταντίνος OUT,IN Καρδάρας Δημήτρης

80o λεπτό αλλαγή Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος OUT,IN Γκαβέρας Γιώργος

89ο λεπτό αλλαγή Φλέγγας Γιάννης OUT,IN Ζέκας Μπάμπης

 

Tελικό αποτέλεσμα : 4-1.

 

Απόλλων Ευπαλίου όλοι Μαζί για την ομάδα μας!!!