ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 1-4 (ΦΩΤΟ)

2013-03-09 20:09

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας στη Δεσφίνα επί του τοπικού Ησαία για την 21-η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 4-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να μη δεχθούν γκολ. Στο 24΄ ο Ζέκας Κ. είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ παίκτη της Δεσφίνας στο 28΄. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομαδα μας ήταν καταιγιστική. Στο 51΄ ο Κοντός εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στον Κωνσταντίνου ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Σο 60΄ ακυρώθηκε εσφαλμένα γκολ του Γεωργακόπουλου. Στο 64΄ ο Λεοντίου ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Δεσφίνας. Η χαρα όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 66΄ ο Κωνσταντίνου έκλεψε την μπάλα απο τον Μακρή και με σουτ έκανε το 1-2. Στο 71΄ ο Αθανασόπουλος πέρασε τρεις παίκτες από δεξιά πάσαρε στον Κωνσταντίνου που με σουτ έκανε το 1-3. Το 76΄ ο Κοντός με κεφαλιά, μετα από εκτέλεση κόρνερ του Ζέκα Κ., έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-4 ενώ στο 87΄ ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλια στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραγιάννης, Δαμιανος, Προβιά.

ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ: (Τρισπιώτης) Στέφος, Πονήρης, Παπαδημητρίου, Μελέτης, Τζαφέρης (57΄Λεοντίου), Μακρής, Βαλαούρας (70΄ Ζέρβας), Περδίκης, Σαμουήλ, Κοντοδήμας, Παρασκευάς (70΄ Καλλιακούδας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λουκόπουλος) Φούκας, Ζέκας Α., Κατσιμπάρος, Σπυρόπουλος (79΄ Καρβέλης), Κοντός, Ζέρβας (79΄ Χατζάρας), Αθανασόπουλος, Τσιριμώκος, Κωνσταντίνου, Ζέκας Κ., Γεωργακόπουλος (79΄ Ευσταθίου).