ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ 3-0

2013-03-17 11:34

Με νίκη έκλεισε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας επικρατώντας του Αετού Λιδωρικίου με 3-0. Η ομάδα μας ηταν πολύ ανώτερη και επικράτησε δίκαια. Σε κάθε περίπτωση όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Λιδωρικίου για την αγωνιστικότητα τους και την καλή παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με πολλά νεαρά παιδιά από το Ευπάλιο και μόλις στο 5' ο Κώστας Ζέκας εκτέλεσε κορνερ από δεξιά, ο Γιώργος Ζέρβας πήδησε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Στο 18' ο Φώτης Κάπος με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Χρήστο Γεωργακόπουλο που πλάσαρε υπέροχα και έκανε το 2-0. Στο 21' ο Ηλίας Κοντός με κεφαλιά μετά απο κόρνερ του Κώστα Ζέκα από τα αριστερά αυτή την φορά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ήταν το 8ο γκολ του Αρχηγού της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και το 6ο συνεχομενο στα 5 τελευταία παιχνίδα, σημαντικό επίτευγμα για κεντρικό αμυντικό. Από εκεί και μετά η ομάδα μας κατέβασε ρυθμούς, ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές σε θέσεις ποδοσφαιριστών και έτσι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κονίδας Γ., Κουφογιάννης Δ., Κονίδας Β.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (Λάκης Λουκόπουλος): Τσατούχας, Καρβέλης, Ζέκας Α. (46' Ευσταθίου), Τσιριμώκος (46' Κατσιμπάρος) , Κοντός, Ζέρβας, Κάππος (66' Νταουσιάνης), Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνου, Ζέκας Κ., Γεωργακόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ: Κωνσταντόπουλος, Κυριαζής, Κούτρας, Ράπτης, Παπακωνσταντίνου, Καραστάθης, Maloku, Πανάγος Γ., Πανάγος Γ.Κ., Πανοβασίλης, Πέτρου.